KRIKOJAANTJE KABOUTERS

4 mei

Ze zijn eindelijk aangekomen! Dit wil zeggen dat we eindelijk op koekenverkoop kunnen! Kom dus zeker deze zaterdag van 14u op Herstvelde tot 17u aan De Koepel (Gerard Davidstraat 10, 8000 Brugge).

🍪

Tip: Neem een grote rugzak mee en een goed gevulde waterfles.❗❗❗

11 mei

Meisjes plagen is liefde vragen... Maar meisjes zijn toch vies? Vandaag zullen we eens zien hoe vies meisjes echt zijn door samen met leidster Ella echt eens te leven als een meisje. Kom het mysterie uitzoeken van 14u tot 17u op Herstvelde.

17 & 18 mei

Weekend! Meer info volgt.

25 mei

Kijk daar zwarte ridders?! Wacht eens, zij lijken helemaal niet op ridders, ze hebben doeken aan in plaats van een harnas? Zullen we eens zien wat deze rare mensen hier doen? Als je ook zo benieuwd bent, kom dan van 14u tot 17u op Herstvelde.

1 juni

Wat zien we daar? Een bende marginalen die rust en vrede van ons geliefde Herstvelde verstoort? Kunnen jullie Herstvelde redden? Kom dan van 14u tot 17u om ons veld te verdedigen.

8 juni

“Huihuihuihaaaaa!” hoorden jullie dat ook?!? Klinkt wel als een koning van een bepaalde game? Komt het misschien van mijn telefoon? Kom jij deze zaterdag de koning helpen zijn goud en elexier terug te winnen?

15 juni

Marie-Jeanne en Jean-Marie zijn weer aan het roepen op elkaar, komen jullie kijken waar ze nu weer over kibbelen? Misschien hielp hij weer te weinig mee en zaagt zij weer te veel. Het is altijd wel iets met die twee! Kom helpen van 14u tot 17u op Herstvelde.

22 juni

Om weer een fantastisch jaar af te sluiten zullen we natuurlijk een groot feest houden!! De leiding heeft heel veel gewerkt om dit zo tof mogelijk te maken voor alle kabouters. Het feestje zal doorgaan van 14u tot 17u op Herstvelde.

29 juni

We gaan weer naar de ZEE!! We spreken af om 10u aan de voorkant van het station, vergeet zeker geen lunchpakket en iets om te drinken. Breng zeker ook zonnecrème mee want het zonnetje zal schijnen!! ☀️