Krikojaantje Kabouters

30 oktober

GEEN ACT (BWE)

13 November

Een bouwvakker komt naar ons veld en zegt dat het veld nu van hem is en dat hij hier met een werkploeg zal komen om het te verbouwen. Hopelijk kunnen we dit stoppen, kom van 14u-17u naar Herstvelde.

20 November

We hebben een chirurg uitgenodigd om ons een les te geven maar het blijkt dat al zijn patiënten gek zijn geworden achter zijn operaties. Kom dit onderzoeken van 14u-17u op Herstvelde.

27 November

De bouwvakker is terug en deze keer heeft hij de aannemer meegenomen om het te bewijzen dat het veld nu van hem is. Kom het Herstvelde beschermen van 14u-17u.

4 December

Sinterklaas klopt weer aan de deur kloppen om te zien wie flink is geweest wie niet. Kom van 14u-17u naar Herstvelde.

11 december

In de Verenigde Staten van Amerika is het vandaag ‘Internationale Dag van de Bergen’ en daarom gaan we samen met wat bergbeklimmers leren hoe een berg te beklimmen. Dus kom van 14u-17u naar Herstvelde.

18 december

Politie Brugge zoekt nieuwe manschappen, daarom komen er een paar politiemannen naar Herstvelde ,tussen 14u-17u, vandaag om ons uit te leggen hoe een politieman te worden.

29 december

Het is het speciale-hoofddeksel-feest: neem dus zeker je speciaal hoofddeksel mee (een KSA muts is niet speciaal genoeg). Er is eten voorzien en sneukeling voorzien, voor dit feestje vragen we € 2 mee te nemen.

8 januari

Geen activiteit

15 januari

Om nog een beetje vakantie gevoel te hebben is er vandaag niets gepland en gaan we doen wat we willen. Dus kom zeker naar Herstvelde van 14u-17u om veel plezier te hebben.

22 Januari

Om het nieuwe jaar goed afte starten moeten we een offer doen aan de KSA goden om ons veel geluk te geven het komende jaar. Kom dus van 14u-17u naar Herstvelde om ze gelukkig te maken, hoe meer mensen hoe gelukkiger ze zullen zijn.

29 januari

KSA Kriko is niet enkel voor kinderen, je leest het goed! Vandaag zijn ook alle ouders welkom op een spetterende activiteit. Schud de (ietwat oudere) gewrichten al maar los en kom van 14u-17u naar Hertsvelde. P.S. wij zijn niet aansprakelijk voor spierpijn de dag nadien.

5 februari

Er zijn weer ridders en piraten op ons veld en zoals gewoonlijk maken ze weer ruzie. Kom dit helpen oplossen van 14u-17u op Herstvelde.