KRIKOJAANTJE KABOUTERS

dancemoves6 mei

Op jullie plaatsen, klaar? En bewijs jullie maar! Heb jij al ooit eens gehoord van kaartboxen? Of anders van Firreljetten? Ook niet? Dan toch wel van stokpaard rijden! Als je geen van deze onbekende sporten kent, kom je ze beter ontdekken op onze sportpiste Hertsvelde van 14u tot 17u!


13 mei

Wie is er daar?! Een Egyptenaar! En hij beweegt heel raar. Er ligt hier ergens een kist beweerd hij, kom je hem zoeken van 14u tot 17u op Herstvelde met mij?


20 mei

Ritsel ritsel boenke boenke wat zit er daar nu in de bossen. Ritsel boenke ritsel boenke het is een levend echt feestbeest. Een discoTeek. Zorg maar dat je niet verleidt wordt door zijn dancemoves. Kom naar disco Hertsvelde van 17u tot 19u30 en ontdek of je cool genoeg bent om mee te feesten!


27 mei

Wat een warme dag vandaag. Tijd om onze inner aqua man uit te halen en eens wat god veel water plezier te maken. Kom zeker van 14u tot 17u naar Hertsvelde als je leider Bas wil bestoken met waterballonnen.


3 juni

ARRRR AARRR HIPPEDIDEE KOM JE MET ONS MEE? IK ZAG ANDERREE PIRARTEN OP ZREEE. DREZE ZRATERDARGG OP HERTSZEE VAN VEERTRIEN TORT ZEVERTIEN UURR. AARRRR TOT DARNN!