KRIKOJAANTJE KABOUTERS

12 november

HELP PANIEK de bekende klokkenmaker Geraart heeft iets fout gedaan en nu lopen de klokken in Brugge allemaal een uur voor. Hij vraagt hier de kabouters om hulp want weet zelf niet meer wat te doen. Kom dus van 14u tot 17u naar Herstvelde om Geraart te helpen. Natuurlijk


19 november

Word maar al verlegen want jullie hebben vandaag samen met de meisjes van KSA Spiko activiteit op Tempelhof van 14 tot 17 u. Na de activiteit zijn jullie welkom op onze jaarlijkse Winterbar.


26 november

Hmmm wat ruikt er hier zo muf? Het is een rijke stinkerd! Hij eist dat de kabouters hem helpen, wat zou hij van ons willen? Kom hehett samen uitzoeken met ons op hertsvelde van 14u tot 17u.


3 december

Hij komt, hij komt die lieve goede pakjesbezorger. Natuurlijk bedoelen wij de Sint! Leider Mats heeft aan wat touwtjes getrokken en gezorgd dat hij dit jaar weer langs komt naar KSA KRIKO. Kom dus zeker deze zaterdag van 14u tot 17u naar Hertsvelde om te weten of jij dit jaar braaf bent geweest.


10 december
Grouuwww horen jullie dat ook? de lokale drakentemmer doet zijn oproep naar de draken in de buurt… maar geen reactie. Wat zou hier toch fout kunnen gelopen zijn. Kom van 14u tot 17u naar Herstvelde om dit uit te zoeken.


17 december

Leider Bas beslist een vuurshow te geven en nodigt de kabouter uit om zijn spektakel te komen zien. Komen jullie ook jullie handen ook opwarmen aan de show? Kom dus zeker naar Herstvelde van 14u tot 17u.


24 & 31 december

Geen activiteiten, fijne feestdagen!


7 januari

De leiders hebben de buit van een diefstal gevonden en weten niet wat te doen, helpen jullie ons zoeken wie de (on)rechtmatige eigenaar is? Kom dan naar Herstvelde van 14u tot 17u.


14 januari

Een bekend gezicht verschijnt op Hertsvelde, hij komt ons nog eens bedanken maar heeft nog een laatste verzoek van ons. Komen jullie onze companion nog een laatste keer helpen? Kom dus zeker naar Herstvelde van 14u tot 17u.


21 januari

Al van het sprookje van de ridder op het witte paard gehoord? Nou deze kapoen zeker, maar hij heeft de kneepjes van het vak nog niet helemaal onder de knie. Zouden jullie deze toekomstige held willen helpen? Kom dan zeker van 14u tot 17u naar Hertsvelde!


28 januari

De postbode geraakt maar niet verlost van al zijn post. Wat hem al zijn geluk kost. Komen jullie hem blij maken zodat hij niet moet staken? Anders zullen jullie pakjes er nooit op tijd geraken. Kom dus zeker van 14u tot 17u je op Hertsvelde vermaken!