KRIKOJAANTJE +12

11/03

Er is een rare meneer gearriveerd op tempelhof. Hij wil een petitie straten om de naam Tempelhof te veranderen in tepelhof. Kom jij stemmen  van 14u – 17u op Tempelhof? De toekomst van tepelhof… euhm ik bedoel Tempelhof hangt er vanaf!


18/03

Vandaag zullen we eens in de schoenen stappen van mensen met een beperking om jullie een inzicht te geven hoe deze mensen in het dagelijks leven staan. Kom van 14u – 17u op Tempelhof.

JHN

Monopoly activiteit, je weet wel wat dit betekend.


25/03

Er gaat een nieuw seizoen van Bake Off Kriko van start! Doe allemaal zeker je kookmuts aan. Kom deze show beleven van 14u-17u op Tempelhof.


1/04

Héla, blijf staan, jij dief! Vandaag dompelt de leiding jullie onder in de wereld van de criminaliteit. Jullie worden verwacht in jullie meest camouflerende outfit. We spreken af op de markt aan het stambeeld om 14u, tot dan!

JHN

Museumpjes doen


22/04

Mama & Papa activiteit!

Vandaag mag je voor deze ene keer je mama en/of papa meepakken naar activiteit!

We verwachten veel schoon volk van 14u – 17u op tempelhof

PS: Mama en papa doen best ook vuile kleren aan 😉

 

29/04

Zoals jullie al gemerkt hebben is het weer tijd voor de jaarlijkse koekenverkoop. Nadat jullie al zo goed hebben verkocht aan jullie familie en vrienden zijn we ervan overtuigd dat jullie echte verkopers zijn daarom verwachten we jullie om 10u aan de Koepel met een lunchpakket. Tot dan!