Krikojaantje Jongknapen

14 mei

Opsporingsbericht: een op hol geslagen stofzuiger is voor het laatst gezien te Hertsvelde. Volgens omstaanden stofzuigt hij niet alleen vuiligheid van de grond, maar kan hij ook zielen gevangennemen. Het betreden van dit speelplein tussen 14u-17u is op eigen risico.

21 mei

Vandaag is er geen activiteit want wij zijn druk bezig met alles klaar te zetten voor de pleinfeesten!

28 mei

Hans de gans heeft zijn gans nieuwe ganzenbord meegenomen, maar het komt niet op gang omdat zijn ganzenvrienden gans gemeen zijn. Kom jij een gansje, euh ik bedoel een handje helpen op Hertsvelde van 14u-17u?

04 juni

Hmmm, ik heb daarnet heel wat politie gezien op Hertsvelde maar heb geen idee waarom... Met de KSA doen wij natuurlijk niets liever dan een beetje ramptoerist te spelen om te kijken wat er gaande is. Neem je popcorn en 3D-bril mee van 14u-17u op Hertsvelde.

11 juni

Veni, Vidi, Vici. Zoals onze goeie oude Juul Cezar ooit gezegd heeft, is er niets beters dan een middagje IMPERIALISME. Kom van 14u-17u naar Hertsvelde om samen op veldtocht te gaan en als dappere Hertsveldaan de wereld te veroveren! Niet letten op de kleine lettertjes.

*er is hier niets interessants te zien

18 juni

WELKOM BIJ KEBABVELDE, WIL JE ALLE GROENTJES? WELKE SAUS?  Kom van 14u-17u naar Kebabvelde. Waarom? Durum!

25 juni

Arrg pirates, today is seaday. Wi niemen ons skip end kunn begrwaaven onze treasures diep in the grwoond. Moor info will volg.