Krikojaantje Jongknapen

30 oktober

GEEN ACT (BWE)

13 November

Vandaag gaan we er eens op uit! In plaats van heeltijd op Hertsvelde te spelen gaan we nog eens onze mooie stad (her)ontdekken! Meer informatie volgt nog!

20 November

Er is een lange man jas op Hertsvelde gespot. Nee een jasse lang man, ik bedoel een manne jas lang. Wacht dat is het ook niet... Aha! Een lange jas man was het. Kom naar Hertsvelde van 14u-17u.

27 November

Naar jaarlijkse traditie is er opnieuw Winterbar! We starten met een gezamelijke activiteit om 14u-17u op Tempelhof samen met KSA Spiko en achteraf kun je blijven voor een heerlijk hapje en drankje!

04 December

Zie ginds komt de bakfiets uit Spanje weer aan, hij brengt ons (milieubewuste) Sint-Nicholas ik zie hem al staan. Kom van 14u-17u naar Hertsvelde als je niet te stout bent geweest dit jaar.

11 December

Urgh ghur kurdamul uznitsa iy yakutski umples uuduu loprkstiw krpstrknuuv qulup 14u-17u fu Hurtsvuldu.

18 December

Dames en heren, appels en peren, kippen en zwijnen, blubvissen en tonijnen. Kom dat zien, kom dat zien, het nieuwste spelprogramma waar alles op het spel staat. Voel je je geroepen om hieraan mee te doen? Kom dan van 14u-17u naar Hertsvelde.

29 December

Het is het speciale-hoofddeksel-feest: neem dus zeker je speciaal hoofddeksel mee (een KSA muts is niet speciaal genoeg). Er is eten voorzien en sneukeling voorzien, voor dit feestje vragen we € 2 mee te nemen.

08 Januari

Help! Blub een blub nieuwe blub diersoort blub heeft blub Hertsvelde blub ingepalmd blub. Kom blub van blub 14u blub tot blub 17u blub om blub ons blub te blub helpen! Blub.

15 Januari

Oeioeioei, door de klimaatopwarming zijn de Eskimo’s hun huis kwijtgeraakt. Gelukkig kunnen ze nog op het schitterende Belgische weer rekenen. Heb jij altijd als eens willen kennismaken met authentieke Eskimo’s? Kom dan van 14u-17u naar Hertsvelde!

22 Januari

KSA Kriko is niet enkel voor kinderen, je leest het goed! Vandaag zijn ook alle ouders welkom op een spetterende activiteit. Schud de (ietwat oudere) gewrichten al maar los en kom van 14u-17u naar Hertsvelde. P.S. wij zijn niet aansprakelijk voor spierpijn de dag nadien.

29 Januari

Ik ga eerlijk zijn: ik kan niet zo goed tegen de kou. Daarom gaan we vandaag gezellig binnen zitten onder een warm dekentje en een film kijken. Verdere details volgen...