KRIKOJAANTJE JONGKNAPEN

25 november

“Waarom waren de gewichten geschokt? Omdat ze hoorden dat ze werden opgepakt!" Beste sportieve vrienden! Het is tijd voor een krachtig en magisch avontuur! Kom deze zaterdag om 14 uur naar Hertsvelde voor een geweldige tijd vol krachttraining en betovering.

2 december

HIJ KOMT, HIJ KOMT! Ben jij dit jaar flink geweest? Hopelijk wel, want de Sint komt onze KSA van 14u-17u bezoeken!

9 december

HIJ KOMT, HIJ KOMT, de lieve goede Kerstman! Wacht, de Kerstman?? Ja ja, dat hoor je goed! De Sint is nog maar net vertrokken en de kerstman is al onderweg naar Hertsvelde ... Kom op zaterdag 9 december van 17u tot 19u30 voor het kerstfeestje van je leven. Op een echt feestje zijn er natuurlijk ook cadeautjes! Breng een ingepakt cadeautje mee ter waarde van 5 euro.

16 december

We hebben veel cadeautjes gekregen van de Sint en de Kerstman, maar stiekem zijn jullie niet zo blij met iets wat je gekregen hebt. Grijp dan vandaag je kans, want wie weet kan je met je ruilkunsten een veel beter cadeautje krijgen!

23 december

Het is bijna Kerst! Geniet van jullie vakantie, de leiding neemt ook even pauze.

30 december

Wat is die kerstvakantie lang, jammer genoeg geen KSA vandaag :(

6 januari

Amai, het is al een jaar geleden dat we jullie nog hebben gezien. De leiding is nog even in winterslaap. 😴

13 januari

Er loopt een nogal fysiek gehinderd persoon rond op Hertsvelde. Kom hem een handje helpen van 14u tot 17u.

20 januari

Jullie mening telt! Deze week willen weten welke spellen jij het liefst speelt! Is het een oude klassieker of een combo tussen meerdere spellen? Verzin het zelf, speel het zelf! Kom en breng je stem uit op zaterdag van 14u tot 17u op Hertsvelde.

27 januari

We gaan schaatsen!!! Zet je schrap want er komt binnenkort meer info.

als u op de "+"-knop rechtsonder klikt, kunt u zich abboneren aan de kalender zodat hij in uw eigen kalender tevoorschijn komt